Over ons

Stella Motoren is opgericht in 2016 en voert sindsdien haar bedrijfsactiviteiten vanuit de huidige showroom aan De Hommel 9 in Apeldoorn uit. Stella Motoren is onderdeel van de Simako-BDM Groep en daarmee direct verbonden met de BMW Motorrad dealerbedrijven in Elst en Apeldoorn.

Stella Motoren staat garant voor een no nonsens bedrijfsvoering en klantenbenadering en door deze aanpak staan wij heel dicht bij de klant en trachten wij zo goed mogelijk aan zijn of haar wensen tegemoet te komen. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf en de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij in staat snel te schakelen en in te spelen op de ontstane klantbehoefte.

Vanaf het moment dat u in contact met Stella Motoren, fysiek of digitaal, is ons beleid erop gericht u als klant te behandelen zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Bij de aankoop van de motorfiets van uw keuze tot het aflevermoment en nog liever ook daarna zien wij het als onze taak, naast het leveren van een technisch goede motorfiets u als klant te begeleiden in en te informeren over dit gehele proces, van A tot Z en liefst nog een beetje mee.

Komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom aan de Hommel 9 te Apeldoorn!

Contact

Hommel 9
7317 BL Apeldoorn
Nederland

055 303 22 54
info@stellamotoren.nl

IBAN: NL55INGB0702209287
BTW: NL821866795B01
KvK: 08217152